LIER – Pettendonk 9/b4

In het hart van het bruisende Lier ligt dit charmante en ruime appartement op een gunstige en centrale locatie. Op slechts 650m afstand van de Zimmertoren en omringd door diverse winkels, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

Bij het binnenkomen van het appartement worden we verwelkomd in de ruime inkomhal die leidt naar de grote woonkamer (40m²) met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Aansluitend vinden we de keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur, klaar om te worden gebruikt voor uw culinaire prestaties. Naast de keuken bevindt zich de wasplaats/berging, die tevens toegang biedt tot de inkomhal.

Terug in de inkomhal is er een handige ingebouwde kast en een apart toilet. De nachthal leidt naar twee ruime slaapkamers (ieder 16m²) en een comfortabele badkamer. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras (12m²), ideaal om te genieten van de buitenlucht.

Overstromingsgevoeligheid:
P-score (perceelscore): D
G-score (gebouwscore): D

Typeappartement
Bewoonbare opp.130 m²
# slaapkamer(s)2
# badkamer(s)1
# parking(s)0
EPC288 kWh/m²
Elektrische keuringniet conform
Vraagprijs289.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

Het gasthuis van Sint Elizabeth werd in de 12e eeuw gesticht in Pettendonk, maar rond 1236 verhuisde het naar een nieuwe locatie. In 1873 werd het oorspronkelijke gasthuis verkocht aan de stad en afgebroken.

Mobiscore

8,5/10
openbaar vervoergoed aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijsgoed bereikbaar
recreatieredelijk bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar