HERENTALS – Schommestraat 25

Welkom in de pittoreske Schommestraat in het charmante dorp Morkhoven. Deze idyllische straat straalt een rustige en mooie sfeer uit, en biedt bewoners een vredige en aangename leefomgeving. Omgeven door groene landschappen en landelijke charme, is de Schommestraat een toevluchtsoord weg van de drukte van het stadsleven, waar men kan genieten van de natuurlijke pracht van de omgeving.

Bij binnenkomst worden we begroet door een centrale inkomhal. Aan de linkerkant bevindt zich een gezellige eetkamer, perfect voor intieme diners en gezellig samenzijn met vrienden en familie. De aangrenzende keuken is ruim en goed onderhouden, en biedt een aangename omgeving voor culinaire hoogstandjes. De knusse zithoek naast de keuken wordt verlicht door grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Terug in de inkomhal hebben we toegang tot een handig toilet, twee comfortabele slaapkamers en een goed verzorgde badkamer met een ligbad en een stijlvolle inloopdouche. Deze ruimtes bieden een serene en ontspannen sfeer, perfect om tot rust te komen na een lange dag.

Een draaitrap in de inkomhal leidt ons naar de eerste verdieping, waar we een derde slaapkamer vinden. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als een slaapkamer, een kantoorruimte of een creatieve hobbyruimte, en biedt privacy en flexibiliteit.

De woning is volledig onderkelderd, wat extra ruimte en functionaliteit biedt. De kelderverdieping herbergt twee autostaanplaatsen, elk met een sectionaalpoort, waardoor uw voertuigen veilig en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Deze woning wordt omringd door een ruime en rustgevende tuin, waarvan het uitnodigende terras de ideale plek is voor buitenmaaltijden en gezellig samenzijn. Het biedt een serene omgeving om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur.

Deze woning biedt niet alleen comfortabele leefruimtes, maar ook praktische voorzieningen, waaronder voldoende parkeergelegenheid en extra opslagruimte.

Typewoning
Bewoonbare opp.190 m²
Terrein opp.1025 m²
# badkamer(s)1
# parking(s)2
EPC358 kWh/m²
Huurprijs1325 EUR
Beschikbaar vanaf15/09/2023

MEER INFO?