EDEGEM – Hofgracht 16

Ontdek deze bijzondere woning in Edegem, doordrenkt met eigenzinnig karakter en verfraaid met prachtige marmeren accenten. Deze woning, gebouwd in 1973, biedt plaats aan 3 slaapkamers en een stijlvolle badkamer met een rustgevend ligbad. Gemak staat centraal dankzij de inpandige garage, terwijl extra ruimtes zoals de technische ruimte en de donkere kamer onbegrensde mogelijkheden bieden.

Deze woning biedt een “op te frissen” kans, waardoor u de gelegenheid heeft om het naar uw eigen smaak te transformeren en uw droomhuis te creëren.

Een opmerkelijk kenmerk van dit huis is de weelderige tuin, waar u kunt genieten van frisse lucht, ontspanning in de natuur en uw groene vingers vrij spel kunt geven.

Gunstig gelegen in Edegem, biedt deze locatie een rustige omgeving met toch gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, recreatiemogelijkheden en uitstekende verbindingen met belangrijke invalswegen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor gezinnen en investeerders.

Dit is uw kans om te investeren in een woning die een unieke persoonlijkheid uitstraalt en die u kunt omvormen tot uw droomhuis. Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan en geef vorm aan uw eigen visie!

Overstromingsgevoeligheid:

P-score (perceelscore): A
G-score (gebouwscore): A

Typewoonhuis
Terrein opp.277 m²
Bewoonbare opp.163 m²
# slaapkamer(s)3
# badkamer(s)1
# parking(s)1
EPC364 kWh/m²
Elektrische keuringConform het ARAI
AsbestinventarisAsbestveilig
Vraagprijs449.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

Een hofgracht is een gracht die vaak wordt aangetroffen rondom een kasteel, landhuis, landgoed, of een andere historische residentiële eigendom.

Mobiscore
8,4/10
openbaar vervoergoed aanbod
winkelsredelijk bereikbaar
onderwijsgoed bereikbaar
recreatieredelijk bereikbaar
gezondheidgoed bereikbaar

MEER INFO?