HERENTALS – St. Jobsstraat 93

We betreden het appartement via de inkomhal. Deze inkomhal is voorzien van een apart toilet. Verder door betreden we de leefruimte met open keuken.

De leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, dankzij de natuurlijke lichtinval door de grote raampartij. Hier vind je ook een gezellige zithoek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een enerverende dag. En als je de behoefte hebt aan frisse lucht, leidt een schuifraam je naar een ruim terras, waar je kunt genieten van de buitenlucht.

De keuken is smaakvol ingericht en biedt alle benodigdheden voor een enthousiaste kok. In de keuken is er een deur naar de technische ruimte, waar je handige aansluitingen vindt voor je wasmachine en droogkast, alsook een trap naar de eerst verdieping waardoor de circulatie in dit eigendom naadloos verloopt.

Boven wachten twee comfortabele slaapkamers op je, evenals een apart toilet en een badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad. Alles is zorgvuldig ontworpen om jouw dagelijkse leven zo praktisch en comfortabel mogelijk te maken.

Achter het appartementsgebouw is een carport waar u uw wagen kan stallen.

typeappartement
bewoonbare opp.– m²
terrein opp.268 m²
# slaapkamer(s)2
# badkamer(s)1
# parking(s)1
huurprijs900 EUR
kosten25 EUR
EPC96,21 kWh/m²
beschikbaar op01/12/2023

MEER INFO?