ANTWERPEN – Frieslandstraat 4

Dit appartement, met een oppervlakte van 56 m², bevindt zich op de 6e verdieping en biedt een verzicht over de stad. Met winkels, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik, heeft dit pand een bijzonder gunstige ligging. Bovendien ligt het op slechts 15 minuten fietsen van het bruisende Zuid, waardoor u de perfecte balans kunt vinden tussen de rust van uw eigen thuis en de levendigheid van de stad.

Bij binnenkomst via de gemeenschappelijke ingang kunt u de lift nemen naar de 6e verdieping. Een korte wandeling door de gang brengt u naar dit charmante appartement. De woonkamer valt meteen op door de grote raampartij en biedt toegang tot een royaal terras van 12 m² met een weids uitzicht over de stad.

De uitgeruste keuken beschikt over een oven, een wastafel, een recente combi-koelkast met vriezer en voldoende opbergruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en toilet, en er is ook een comfortabele slaapkamer van 14 m².

De gemeenschappelijke kosten bedragen 120,- EUR en omvatten diensten zoals een conciërge, PMD-afvalophaling, tuin- en liftonderhoud, elektriciteit en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, evenals een provisie voor verwarming en water. Bovendien heeft dit appartement een handige kelderberging.

In dit appartement kunt u genieten van een gezellige sfeer, een royaal terras met prachtig uitzicht en alle gemakken die u nodig heeft.

typeappartement
bewoonbare opp.56 m²
terrein opp.7675 m²
# slaapkamer(s)1
# badkamer(s)1
# parking(s)0
huurprijs650 EUR
kosten120 EUR
EPC124 kWh/m²
beschikbaar oponmiddellijk

MEER INFO?