ANTWERPEN Bisschoppenhoflaan 301/b18

Ontdek dit charmante éénslaapkamerappartement, ideaal gelegen op de vierde verdieping van een appartementsgebouw langst de bruisende Bisschoppenhoflaan in Deurne. Gunstig gelegen nabij invalswegen en openbaar vervoer, en omringd door een scala aan winkels en supermarkten.

Bij binnenkomst in het gebouw brengt de lift je naar de vierde verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal. Deze leidt naar een goed uitgeruste badkamer met wastafel, toilet en douche. Vanuit de inkomhal betreden we de lichte leefruimte welke door de grote raampartijen veel natuurlijk licht binnen laten. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een slim ontworpen keuken die, hoewel compact, de beschikbare ruimte optimaal benut. Achteraan de leefruimte de bevindt zich een comfortabele slaapkamer.

Dit appartement is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en doordachte woonoplossing met een vlotte verbinding naar het stad of belangrijke invalswegen. In de directe omgeving van het appartement vind je diverse parken, waaronder het Bisschoppenhofpark en het gemeentepark Bremweide.

typeappartement
bewoonbare opp.42 m²
terrein opp.7168 m²
# slaapkamer(s)1
# badkamer(s)1
# parking(s)0
huurprijs600 EUR
kosten200 EUR
EPC147 kWh/m²
beschikbaar oponmiddellijk

MEER INFO?