DEURNE – Streckshoflei 32

Op een centrale locatie te Deurne Zuid vinden we dit gezellig appartement met 2 slaapkamers en een ruime kelder (12m²). Het betreft een appartement in een kleinschalig appartements-gebouw zonder lift. Gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatievoorzieningen, parken en verbindingswegen (E19 en E313). Het appartement situeert zich op de derde (3de) verdieping met een mooi uitzicht over Antwerpen.

We betreden dit ruim appartement via de draaitap en komen uit in de royale woonkamer die, door de grote raampartijen, veel lichtinval geniet. Aansluitend aan de woonkamer is er een keuken voorzien met daarnaast de eethoek. Bij een gezellig ontbijt kan u ’s ochtends uitkijken over de stad.

Verder door naar achter situeert zich een toilet en ingemaakte berging en komen we in de slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van een berging en een dressing. De kleine slaapkamer is momenteel ingedeeld als bureau/hobbyruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

De woonkamer beschikt over een luik naar het dak, hier bestaat de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen.

Het appartement beschikt vooraan over dubbele beglazing met kunststof raamkozijnen, achteraan is er dubbele beglazing met houten schrijnwerk. Individuele verwarming op convectoren.

Typeappartement
Bewoonbare opp.110 m²
Terrein opp.3 m²
# badkamer(s)1
# parking(s)0
EPC497 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform het ARAI
Vraagprijsin optie

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

In 1820 waren er reeds meldingen van een “Stercxlei”, oftewel een slijkerig voetpad. In 1873 werd er een steenweg aangelegd en kreeg het de naam “Sterckshoflei”.

Mobiscore
9,6/10
openbaar vervoeruitstekend aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijszeer goed bereikbaar
recreatiegoed bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar