MERKSEM – Wulpstraat 21 b601

Deze charmante penthouse studio (+/-51m²) op de zesde verdieping van een appartementsgebouw aan de Wulpstraat ligt op wandelafstand van verschillende parken en vlakbij een supermarkt. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en een goede verbinding met belangrijke invalswegen.

We betreden het gebouw en nemen de lift naar de vijfde verdieping waarna we de trap naar de zesde verdieping nemen en het appartement betreden via de inkomhal.

Via de inkomhal bereiken we de leefruimte die, door de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval geniet. Via één van deze ramen betreden we het terras (5m²) met een mooi verzicht over Antwerpen. Het terras kan, mits tussenkomst van een architect vergroot worden. De keuken die aansluit op de leefruimte heeft alle comfort: een kookvuur, dampkap, spoelbak, inbouwkoelkast en vaatwasser.

Verder geeft de inkomhal toegang tot een compacte badkamer (+/-7m²) met ligbad, badkamermeubel met spiegel, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Bij deze studio hoort ook nog een één inpandige autostaanplaats en één kelderberging.

✅ maandelijkse lasten 128 EUR (incl. water, verwarming, lift, syndicus);
✅ elektriciteit conform tot 2040;
✅ inclusief garage
✅ inclusief kelderberging

Typestudio
Bewoonbare opp.51 m²
# slaapkamer(s)0
# badkamer(s)1
# parking(s)1
EPC354 kWh/m²
Elektrische keuringConform het ARAI
Vraagprijs138.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

De Wulpstraat verwijst naar een een beschermde inheemse diersoort die behoort tot de familie van de strandlopers. De straat bevind zich in het noordwesten van het district Merksem.

Mobiscore
8,9/10
openbaar vervoergoed aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijszeer goed bereikbaar
recreatiezeer goed bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar