MERKSEM – Wulpstraat 21 b601

Deze leuke penthouse studio (+/-51m²) is gelegen op de zesde verdieping van een appartementsgebouw aan de Wulpstraat. Het pand is gelegen op wandelafstand van meerdere parken, een supermarkt en geniet een goede verbinding met openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

We betreden het gebouw en nemen de lift naar de vijfde verdieping waarna we de trap naar de zesde verdieping nemen en het appartement betreden via de inkomhal.

Via de inkomhal bereiken we de leefruimte die door de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval geniet. Via één van deze ramen betreden we het zonovergoten terras (+/-19m²) met een mooi verzicht over Antwerpen. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken welke voorzien is van een kookvuur, dampkap, spoelbak, inbouwkoelkast en vaatwasser.

Verder geeft de inkomhal toegang tot de badkamer (+/-7m²) welke voorzien is van een ligbad, badkamermeubel met spiegel, toilet en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich nog een berging.

Aan dit eigendom is één kelderberging en één inpandige autostaanplaats gekoppeld.

Type penthouse studio
Bewoonbare opp. 51 m²
# slaapkamer(s) 0
# badkamer(s) 1
# parking(s) 1
EPC 354 kWh/m²
Elektrische keuring Conform het ARAI
Vraagprijs 155.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

De Wulpstraat verwijst naar een een beschermde inheemse diersoort die behoort tot de familie van de strandlopers. De straat bevind zich in het noordwesten van het district Merksem.

Mobiscore
8,9/10
openbaar vervoer goed aanbod
winkels zeer goed bereikbaar
onderwijs zeer goed bereikbaar
recreatie zeer goed bereikbaar
gezondheid zeer goed bereikbaar