WOMMELGEM – Sint Michielsstraat 45

Dit verzorgd appartement is gelegen in een residentiële buurt van het gegeerde Wommelgem en bevindt zich op wandelafstand van het centrum met winkels, grootwarenhuizen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid alsook een vlotte verbinding met de ring en de E313.

We betreden het appartement via de inkomhal welke toegang geeft tot een technische ruimte, een nachthal en de woonkamer. De nachthal leidt ons naar twee gerieflijke slaapkamers voorzien van rolluiken, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een apart toilet. De ruime leefruimte biedt, door de grote raampartij, een mooi uitzicht op de tuin. Via deze leefruimte heeft u tevens toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken dewelke beschikt over een ruime berging/wasplaats.

Tenslotte heeft dit appartement een aangenaam en deels overdekt terras aan de achterzijde van het gebouw dat toegang geeft tot de gerieflijke tuin. In de kelderverdieping bevindt zich een royale kelderbering die ideaal is al hobbyruimte, nabij het gebouw is ook nog een garagebox.

Typeappartement
Bewoonbare opp.94 m²
Terrein opp.3200 m²
# badkamer(s)1
# parking(s)1
EPC0002522583
Elektrische keuringConform het ARAI
Vraagprijs298.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

De naam Wommelgem kan via de dialectische vorm Oemmelegoem herleid worden tot de benaming Wimilincheim, een Frankische nederzetting die tussen de 6e en de 7e eeuw ontstaan is.

Mobiscore
7,8/10
openbaar vervoergoed aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijszeer goed bereikbaar
recreatiegoed bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar