HERENTALS – Schommestraat 25

Praktische woning met ruime tuin

Welkom in de pittoreske Schommestraat, gelegen in het charmante dorp Morkhoven. Deze buurt is omgeven door groene landschappen en landelijke charme, waardoor het een rustige plek is weg van de drukte van de stad.

Bij binnenkomst in de hal voel je meteen de warmte. Aan de linkerkant is er een knusse eetkamer, ideaal voor gezellige diners met vrienden en familie. De keuken ernaast is ruim en goed onderhouden, perfect voor kookavonturen. Naast de keuken is er een comfortabele zithoek, badend in natuurlijk licht dankzij de grote ramen, waardoor het een uitnodigende sfeer heeft.

Verder in de hal vind je een handig toilet, twee gezellige slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer met ligbad en inloopdouche, ideaal om te ontspannen na een lange dag.

Een draaitrap in de hal brengt je naar de eerste verdieping, waar je een derde slaapkamer vindt. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte, afhankelijk van je behoeften.

De kelder biedt extra ruimte en functionaliteit, inclusief twee parkeerplaatsen met sectionaalpoorten voor veilige opslag van voertuigen.

Buiten is er een ruime tuin, met een gezellig terras dat perfect is voor buitenmaaltijden en ontspanning. Het is een serene plek om te genieten van de natuur.De woning biedt niet alleen comfortabele leefruimtes, maar ook praktische voorzieningen, waaronder voldoende parkeergelegenheid en extra opslagruimte.

Dit is uw kans voor een woning die een unieke persoonlijkheid uitstraalt en die u kunt omvormen tot uw droomhuis.

Typewoning
Terrein opp.1025 m²
Bewoonbare opp.189 m²
# slaapkamer(s)3
# badkamer(s)1
# parking(s)3
EPC357 kWh/m²
Elektrische keuringConform het ARAI
Vraagprijs469.000 EUR
Beschikbaarbij akte

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

Morkhoven, een dorp in de Belgische provincie Antwerpen en tevens een deelgemeente van de stad Herentals, was voorheen een zelfstandige gemeente tot aan de gemeentelijke herindeling van 1977, en beslaat een oppervlakte van 5,24 km².

Mobiscore

6,2/10
openbaar vervoermatig aanbod
winkelsredelijk bereikbaar
onderwijsSlecht bereikbaar
recreatieslecht bereikbaar
gezondheidzeer slecht bereikbaar

MEER INFO?