HOE VERLOOPT ONZE GRATIS SCHATTING?

afspraak met je expert

stap 1

Afspraak met je lokale expert

Met het onderstaande aanvraagformulier kan u uw vrijblijvende, gratis schatting aanvragen. De Keytrust makelaar spreekt met u af om een bezichtiging van uw woning te organiseren.

grondige inspectie

stap 2

Grondige inspectie van je woning

De Keytrust makelaar doet een volledige expertise van uw woning, zowel binnen als buiten. Dit om een gedetailleerd totaalbeeld van uw eigendom te bekomen en het in de schatting te verwerken.

analyse huidige situatie

stap 3

Analyse van je huidige situatie

We bespreken uw reeƫle situatie: hebt u al een pand op het oog of wil u eerst verkopen? Op welke termijn en naar waar wil u verhuizen? Enz.

schatting verwerken

stap 4

Je lokale expert doet zijn huiswerk

Op kantoor raadplegen we onze databank en zoeken we naar de juiste vergelijkingspunten die overeenkomen met uw eigendom. Zo bekomt uw Keytrust makelaar de optimale prijszetting gebaseerd op ervaring en expertise.

vastgoedplannen uitwerken

stap 5

Je vastgoedplan op maat gemaakt

We houden optimaal rekening met de markt en uw situatie om uw vastgoedplannen waar te maken. Dit behelst niet alleen de prijszetting maar ook de te volgen legale stappen en andere noodzakelijke raadgevingen.

presentatie plan

stap 6

Presentatie van je vastgoedplan

De Keytrust makelaar geeft u het juiste advies over de waarde van uw eigendom en is behulpzaam bij al uw vragen aangaande de verkoop van uw pand.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

gerichte marketing

Professionele begeleiding

Professionele en persoonlijke begeleiding tot bij het ondertekenen van de akte bij de notaris. Zo kan u zich focussen op belangrijke dingen zoals de verhuis en de inrichting van uw nieuwe thuis.

gerichte marketing

Proactieve marketing

Samen met u gaan we voor een op maat gemaakte strategie, voorzien van een dosis pit en creativiteit. Met onze ervaring weten we als geen ander wat werkt en wat niet.

tot na akte

Opvolging van opdracht tot na akte

Uw Keytrust makelaar staat u bij doorheen het ganse verkoopproces. Vanaf de ondertekening van de opdracht tot na de akte.

CONTACT