PROJECTGROND GEZOCHT

U bent trotse eigenaar van een projectgrond, bouwgrond of af te breken woning en u overweegt deze te verkopen of de mogelijheden hiervan te bespreken? Laat het ons dan zeker weten. Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden en komen graag langs, waar ook in Vlaanderen.

WAT zoeken we?

Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden en afbraakpanden. Of het nu gaat om een verkavelbare oude fabriekssite, een vervallen pand, een te verkopen woning of een nog onbebouwde bouwgrond. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten eigendommen gelegen binnen woongebied.

Hoewel de mogelijkheden uiteraard per perceel variëren zijn wij graag een luisterend oor naar wat u wil aanbieden. Op basis van de locatie en grootte van het perceel brengen wij u rechtstreeks in contact met de juiste aannemer/ontwikkelaar. Onze zoekradius spreidt zich over gans Vlaanderen.

VOOR WIE zoeken we?

Wij werken als tussenpersoon enkel en alleen met betrouwbare, competente ondernemingen groot en klein, in de ontwikkelingsbranche. De juiste partner is immers goud waard, want die kent de markt en weet welk type project het best tot zijn recht komt.

Daardoor weten we heel snel en goed wat een perceel tot de perfecte projectgrond maakt. Bovendien hebben we samen alle bouwdisciplines in huis om een project van A tot Z te ontwikkelen.

Welke MEERWAARDE bieden wij u?

  • Volledige discretie doorheen het ganse proces

  • We bekijken samen met u het potentieel van uw projectgrond

  • U ontvangt van ons een correcte verkoopwaarde

  • Als tussenpersoon brengen wij u gratis en vrijblijvend in contact

  • Gratis bijstand en advies bij de verkoop van uw projectgrond

  • Vertrouwelijke samenwerking met solvabele en ervaren partijen