ANTWERPEN – Italiëlei 110 b3

Dit statig appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan de Italiëlei dicht bij het centrum en de Franklin Rooseveltplaats.

We betreden het gebouw en nemen de conforme lift naar de tweede verdieping waar we de brand- en inbraakwerende deur openen en de inkomhal binnenstappen.

Deze geeft uit op een gastentoilet en een grote keuken met veel kastruimte. De keuken is voorzien van een kookvuur en dampkap maar er is nog voldoende plaats om andere toestellen te installeren. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een kleine veranda met uitzicht op de binnenkant van het bouwblok.

Via de inkomhal betreden we de leefruimte van ca.30m², die voorzien is van authentieke parket, een grote raampartij en schouw met natuurstenen ornament. Deze voorzien de ruimte van veel licht en karakter.

Verder door betreden we de nachthal die toegang geeft tot twee slaapkamers, een derde kamer die als dressing of bureau kan dienen en een vernieuwde badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Typeappartement
Bewoonbare opp.110 m²
# slaapkamer(s)2
# badkamer(s)1
# parking(s)0
EPC188 kWh/m²
Elektrische keuringin aanvraag
Vraagprijs215.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

In 1919, net na de Eerste Wereldoorlog, werden de leien hernoemd naar landen die aangesloten waren bij de geallieerden. Dit stuk van de leien dat voordien “Handelsboulevard” en “Handelslei” als naam droeg kreeg de naam Italiëlei. De straten waren opgebouwd uit een hoofdweg en twee parallelle wegen met daartussen een bomenrij.

Mobiscore
9,8/10
openbaar vervoeruitstekend aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijszeer goed bereikbaar
recreatiezeer goed bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar