ESSEN – Over D’Aa 122

Op een gunstige en centrale locatie te Essen vinden we deze gezellige gezinswoning met leuke tuin. Een grote troef zijn de verschillende winkels, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten in de onmiddellijke omgeving.

Aangenaam binnenkomen doen we via de inkomhal, de glazen deur geeft vervolgens toegang tot de knusse woonkamer. Deze geniet door de verschillende ramen veel natuurlijke lichtinval en verschaft toegang tot het terras. Verder door betreden we de keuken, voorzien van de nodige toestellen, wachtend op uw culinaire prestaties. Aansluitend bevindt zich een wasplaats, toilet, badkamer met ligbad en douche en nog twee gerieflijke slaapkamers waarvan één uitzicht geeft op de tuin.

Terug binnen nemen we de trap naar de eerste verdieping waar de overloop toegang geeft tot de 2 ruime slaapkamers. Tenslotte beschikt de woning op de ondergrondse verdieping nog over een kelder waar u heel wat zaken kan stockeren.

Typehuis
Bewoonbare opp.165 m²
# slaapkamer(s)4
# badkamer(s)1
# parking(s)0
EPC392 kWh/m²
Elektrische keuringconform
Vraagprijs295.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

De boomsoort es wordt verwant aan de gemeentenaam Essen. Deze boomsoort gebruikte men graag voor het bouwen van schepen.

Mobiscore
4,8/10
openbaar vervoerredelijk aanbod
winkelszeer goed bereikbaar
onderwijsgoed bereikbaar
recreatiematig bereikbaar
gezondheidzeer goed bereikbaar