WEZEMAAL – Eektstraat 1b

Op een centrale locatie te Wezemaal (Rotselaar) vinden we dit gezellig duplex appartement met 2 slaapkamers. Het situeert zich over de eerst een tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw zonder lift, in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatievoorzieningen en parken.

We betreden dit appartement via de voordeur en komen uit in de inkomhal die toegang geeft op een berging en de woonkamer die, door de raampartij, veel lichtinval geniet. Aansluitend aan de woonkamer is er een open keuken voorzien met daarnaast de technische ruimte/wasplaats. Vanuit de woonkamer is er ook nog een doorgang naar het toilet.

Via de trap betreden we de nachthal van het tweede verdiep. Deze geeft uit op twee gerieflijke kamers en een badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafel.

Het appartement beschikt vooraan over dubbele beglazing met kunststof raamkozijnen, de warmteopwekking is Individueel, de warmteafgifte gebeurt door radiatoren.

Type appartement
Bewoonbare opp. 80 m²
Terrein opp. 331 m²
# badkamer(s) 1
# parking(s) 0
EPC 157 kWh/m²
Elektrische keuring Niet conform het ARAI
Vraagprijs 220.000 EUR

Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

LIGGING EN OMGEVING VAN DIT EIGENDOM

Wezemaal is een deelgemeente van de Belgische gemeente Rotselaar, onder andere gekend voor het natuurgebied ‘De Wijngaardberg’.

Mobiscore
7,2/10
openbaar vervoer goed aanbod
winkels zeer goed bereikbaar
onderwijs goed bereikbaar
recreatie goed bereikbaar
gezondheid zeer goed bereikbaar